Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Iskolatáska alsó osztályosoknak

A tökéletes elsős iskolatáskát keresed? Segítünk megtalálni!

A tökéletes elsős iskolatáskát keresed? Segítünk megtalálni!

Igen nagy lépés egy gyermek életében az iskolakezdés, éppen ezért nagy hangsúlyt érdemel minden tanszer, köztük az elsős iskolatáska is. A gyerekek többsége izgatottan várja az iskolát, hiszen ez valami újnak, valami komolynak a kezdete, amivel át is lépnek egy küszöböt. Ezért aztán érdemes megadni a módját az egész iskolakezdésnek, vagyis nem szabad félvállról venni az elsős iskolatáska kérdéskörét sem.
Ha komolyan vesszük a készülődést, a gyermekünk jogosan érzi majd azt, hogy átérezzük a jelentőségét ennek a számára oly fontos életeseménynek.
Minden gondos szülő igyekszik ilyenkor feltérképezni, milyen is a tökéletes darab, ezért is olvasod most te magad is ezt a blogbejegyzést. Persze tudjuk jól, hogy a témában már sok-sok összefoglaló születetett. Mi mégis bízunk abban, hogy egy kis új szemléletet tudunk mi magunk is belevinni a választásba és a vásárlásba.

Miquelrius iskolatáska Sun vibes kollekció, iskolatáska, tolltartó, füzetek

Milyen a tökéletes elsős iskolatáska?

Miquelrius iskolatáska Night garden, 27 l, ergonomikus kialakítás
Milyen a tökéletes elsős iskolatáska?

Akad néhány olyan kritérium, amelynek márkától függetlenül teljesülnie kell, ha szeretnénk óvni a gyermekünk egészségét. Az iskolatáskáink kínálatában számos változat kapható, köztük akad jó pár olyan is, amely tökéletesen megfelel az első osztályosoknak is!
Elsősorban azt kell figyelembe venned, hogy az elsős iskolatáska kényelmes és ergonomikus legyen. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Többek között azt, hogy kényelmes, puha pántokkal van ellátva, amely képes levenni a terhet az aprócska vállakról. Hasonlóan lényeges paraméter a táska súlya is: legyen masszív, mégis pehelykönnyű. Ez garantálja ugyanis azt, hogy megfelelő tartást biztosít, miközben nem terheli feleslegesen a gyermek hátát és gerincét.

"Az elsős iskolatáska kényelmes és ergonomikus legyen!"

A praktikum is fontos!

Ez a tanszer lesz majd az, aminek szinte a legtöbb funkciót el kell látnia, és ezt fogja a gyermeked is a legtöbbet nyúzni. Ebből kifolyólag érdemes végiggondolni, hogy mit is kell majd nap mint nap magával vinnie a kis elsősödnek.
Ennek fényében jó, ha több rekesszel rendelkező iskolatáskát választasz, hogy minden kisebb és nagyobb tanszert megfelelően el tudjatok különíteni. Ne feledd, a gyermeked tegnap még ovis volt! Segíts neki a megfelelő iskolatáskával abban, hogy minél hamarabb rábukkanjon a szükséges eszközökre vagy épp az uzsonnájára.

A méretválasztásról se feledkezz meg!

Ebben a kérdéskörben mindenképpen érdemes a leendő tanító nénik tanácsát kikérni. Iskolafüggő ugyanis, hogy mennyi tanszert kell a gyermeknek naponta cipelnie, így jó, ha ennek fényében választatok a táskáink közül.
Az egyik legnépszerűbb darabunk a Miquelrius Sweet Dreams iskolatáska, amely az összes fentebb említett követelménynek tökéletesen megfelel!

Miquelrius spirálfüzet A5, kockás, Sweet dreams

"Érdemes bevonni a gyermekedet is az elsős iskolatáska kiválasztásába."

Nem árt néhány extra is!

Korábban már írtunk arról, hogy miért is olyan fontos az egységes tanszerkészlet, így most csak röviden emeljük ki a jelentőségét. Az iskolatáskáink mellé ugyanis megtalálsz a kínálatunkban színben és mintában tökéletesen harmonizáló füzeteket és tollakat egyaránt. Ezzel biztosítod azt, hogy a gyermeked valóban ízléses iskolaszerekkel vágjon neki a tanévnek!
Hab a tortán, hogy a fentebb említett táska is rendkívül környezetbarát, hiszen újrahasznosított PET-palackokból készült. Ha tehát fontos számotokra a környezetvédelem, akkor érdemes ezek közül a táskák közül választani! Így nem csupán kisebb ökológiai lábnyomot hagytok magatok után, de még a gyermekednek is példát mutatsz az ökologikus viselkedés tekintetében.

Vedd figyelembe a gyermeked ízlését is!

Könnyű beleesni abba a hibába, hogy majd mi tudjuk, melyik elsős iskolatáska lesz a jó. Ez gyakorlati szempontból valóban így van, ugyanakkor mindenképpen tanácsos bevonni a gyermekedet is a választásba. Elvégre ő lesz az, akinek naponta ezzel a táskával kell majd együtt léteznie, neki kell majd használnia.
Ha hagyod, hogy beleszólása legyen, akkor sokkal inkább magáénak fogja érezni az egész iskola témát. Ennél jobb belépő pedig nem is kell ahhoz, hogy szeptember negyedikén örömmel és várakozásokkal telve üljön be életében először az iskolapadba! Kellemes táskavásárlást és tanévkezdést kívánunk Nektek! Ne feledjétek, webshopunkban mindent megtaláltok, amivel boldogabbá és vidámabbá tehető az iskolakezdés és a tanulás!

További bejegyzések

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!