Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Hogyan válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Hogyan válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Hogy válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Mely szempontokat tartsd szem előtt?

A legjobb tolltartó kiválasztása

A tolltartó az egyik legfontosabb kiegészítő, ha írószerekről van szó, mégsem fordítunk rá elég figyelmet. Lehetsz tanuló, irodista, művész vagy mérnök, ha írószereket használsz, akkor szükséged lesz egy praktikus tolltartóra is, ami rendet teremt az írószereid között. Ha funkcionális szerepét nézzük, akkor a tolltartó a tollak, ceruzák tárolására szolgáló eszköz, de számos egyéb írószert és kiegészítőt is tartalmazhat, mint például radírt, hegyezőt, vonalzót, körzőt, ollót, hibajavítót vagy számológépet. Segít mindezek rendszerezésében, biztonságos tárolásában és szállításában.

Hogy válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Hogy válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Rengetegféle méretű, anyagú és funkciójú tolltartóval találkozhatunk. Más szempont szerint választ egy általános iskolás és egy egyetemista. Az előbbinek fontos, hogy a  színes ceruzáit és a kiegészítőit rendszerezetten tudja tárolni, hogy könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres. Erre tökéletes a „több füles” és gumis rögzítőpántos tolltartó a belső zsebek az apróságok tárolására szolgálnak, hogy mindig kéznél legyenek (BackUp toltartó Pastel).

Egy felső osztályos már kevesebb írószert használ az iskolában, számukra megfelelő lehet egy egyterű vagy zsebes tolltartó (Angoo kordbársony tolltartó, 3 zsebes). Egy egyetemistának általában nincs szüksége egy-egy tollnál és ceruzánál többre, ezek tárolására egy kisebb egyterű tolltartó is alkalmas lehet (Pukka Pad Carpe Diem tolltartók).

Hogy válaszd ki a megfelelő tolltartót?

Bármelyiket választod, meglepő, hogy mennyi írószert el tud nyelni egy tolltartó, ezt tartsd szem előtt a választásnál, ne ess abba a hibába, hogy túl nagyot veszel, mert az feleslegesen foglalja a helyet a táskádban és az íróasztalodon.

Az anyagválasztásnál fontos szempont, hogy ellenálló és tisztítható legyen, a kisiskolások számára főleg, nekik még nem az a legfontosabb, hogy a tolltartójuk épségére figyeljenek! 🙂

A szilikon tolltartóknak kiemelkedően magas az ellenállásuk és egy nedves törlővel könnyedén tisztíthatóak ( Lihit Lab szilikon tolltartók).

Hogyan rendszerezd az írószereket?

Mint, ahogy fentebb írtam egy tolltartóban más típusú tárolóhelyre van szüksége egy általános iskolásnak és mondjuk egy tanárnak.

Mindenképp fontos lépés, hogy az írószereidet válogasd át, nézd át mi az, amire valóban szükséged van, hogy ne cipelj felesleges írószereket, mert az nehezíti a rendszerezést és az átláthatóságot. Szoktasd rá magadat és a gyerkőcödet, hogy a tolltartót rendszeresen nézzétek át, szelektáljatok! Így már lehet egy kisebb méretű tolltartó is elég lesz, ami a táskádban is kényelmesebben elfér.

Hogy válaszd ki a megfelelő tolltartót?

+ Egy tipp! Válassz olyan tolltartót, amely egy mozdulattal asztali tárolóvá alakítható, így kényelemesen hozzáférsz az írószerekhez. Ez különösen praktikus megoldás a kisebbek számára, akik több időt tölteni az íróasztalnál tanulással és rajzolással. Az imádnivaló Lihit Lab állatkás szilikon tolltartókkal a kedvüket is meghozzuk a tanuláshoz.

Remélem ez a rövid összefoglaló segít a megfelelő tolltartó kiválasztásában és a használatuk újragondolásában. 🙂

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!