Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652

Inspirációk Neked

Inspirációk Neked

Írószert keresel, de elvesztél a kínálatban? Összeállításainkból inspirálódhatsz, ajándék ötleteket gyűjthetsz. Írószer és kreatív kiegészítők szín, téma és felhasználás szerint. Tolltartó, toll, radír, szövegkiemelő, dekortapasz, matrica és mindenféle cukiság megtalálható az inspirációs összeállításaink között.

Nature Vibe

Macik

A macik jó barátok és hihetetlen cukik egy kupacban! Heti tervező, jegyzettömb, illatos radírok, zselés tollak formájában is jól állnak egymásnak.

Starlight

Válogatásunk a galaxis mélyére repít, ahol elveszhetsz a gondolataidban. Jegyzetelj a csillagképes füzetbe és dekoráld jegyzeteidet a Csillagos ég matricákkal és mintás papírokkal!

Lila

A lila szín segíti a koncentrációt és növeli a kreativitást. Ezért ajánljuk lila írószereinket, különösen, ha fontos döntéseket hozol és megoldásokat kell találnod.

Kaktusz

A vidám, élénk színű kaktuszos összeállítást nem csak a szúrós hangulatban lévő írószer rajongóknak ajánljuk, hanem a környezettudatosaknak is. A Planet Cactus jegyzettömb környezetbarát és vegán termék.

Unikornis

Az unikornisok sosem mennek ki a divatból, hiszen gondtalan gyermeknek érezhetjük magunkat a „társaságukban”. Az A6, A5 és A4 méretű, színes lapjelölésű füzeteket iskolai, otthoni és irodai jegyzeteléshez is ajánljuk.

További bejegyzések

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!