Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Miért ajándékozz írószert Karácsonyra?

Miért ajándékozz írószert Karácsonyra?

Miért jó írószert ajándékozni?

Jolly Joker ajándékötletek, írószerek, naplók és kreatív kiegészítők

Mindannyian jártunk már úgy az ünnepek előtt, hogy hiába szeretnénk örömet szerezni karácsonyra, még sincs egy eredeti, szívhez szóló ajándék ötletünk, amivel meglephetnénk a szeretteinket, barátainkat és kollégáinkat.

Nem tudom Te hogy vagy vele, de számomra nem attól lesz különleges egy ajándék, mert sokat költöttek rá, ráadásul nyilvánvaló, hogy pánikszerűen az utolsó pillanatban vásárolták meg. Legyen inkább apró, de hasznos és szívhez szóló, amiről tudom, hogy rám gondoltak, amikor kiválasztották vagy éppen fordítva, én gondoltam a szerettemre.

Tudom tudom, elfogult vagyok, de az írószerek és társaik tényleg a legjobb választások közé tartoznak karácsonyi ajándék gyanánt, egy igazi Jolly Joker szinte mindenki számára. És itt nem csak a közvetlen családtagokra gondolok, hanem például barátokra és kollégákra is, iskolai vagy céges ajándékozásokra.

Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyekkel megspórolhatod, hogy csilliárdokat dobálj ki az ablakon a szekrényben porosodó ajándékokra, melyekkel ráadásul a környezetünket is terheljük.

1. Határidőnaplókból hatalmas választékot találni manapság a boltokban és a webshopokban, meseszép, igényes borítóval és belső tartalmakkal. Pedagógusoknak, fodrászoknak, ügyvédeknek, orvosoknak és még hosszan sorolhatnám, akik számára egy egész éven át tartó hasznos ajándék lehet, természetesen, ehhez minimálisan ismerned kell az illető ízlését és igényeit. 

2. Könyvmoly ismerőseidnek kézenfekvő ajándék egy könyv vásárlási utalvány, de miért ne választanál személyesebb tárgyat? A mágneses könyvjelzők különféle mintákkal egyedivé és szívhez szólóbbá teszik az ajándékozást, akár könyv mellé vagy önmagában adod át. Az ajándékozott érdeklődése szerint válassz az állatos, kávéfőzős vagy karácsonyi könyvjelzők közül.

3. Egész biztos, hogy a Te környezetedben is van olyan személy, aki mindent lejegyez és a manuális jegyzetelést részesíti előnyben a digitálissal szemben. Ehhez nélkülözhetetlen egy jó minőségű, ellenálló írószer. A megfizethető árkategóriában rengeteg trendi zselés- és golyóstollat, hagyományos- és mechanikus ceruzát találsz, amelyeket szívesen használ majd az ajándékozott.

4. Ugye Te is tapasztalod, hogy újra trendi a naplózás és szerencsére egyre több fiatalnak a mindennapi rutinja lett az összes pozitív mentális és kreatív hatásával együtt. A naplózáshoz elengedhetetlen egy füzet pontrácsos, sima vagy vonalas lapokkal. A naplózás szerelmesének ajándékba válassz olyat, amely a személyiségéhez leginkább passzol és a következő bizalmas társa lehet a mindennapjaiban.

5. Ha a kreatív tevékenységeket kedvelő barátodat vagy családtagodat szeretnéd megajándékozni, akkor szerencsés vagy, mert hatalmas a választék a különböző kreatív eszközökből. Kisebb- nagyobb csomagot állíthatsz össze matricákból, dekortapaszokból, mintás papírokból, filctollakból és nyomdákból. Válassz színséma vagy téma szerint az ajándékozott érdeklődési köre szerint! Ezek fogyó eszközök, tehát mindig jól jön az utánpótlás 🙂

6. A kutya-cica rajongók mindig örülnek a cuki állatos ajándékoknak. Ha Te is állatbarát ismerősödet készülsz meglepni, akkor rengeteg lehetőséged van. Az egészen apró ajándékoktól kezdve – például radírok, hegyezők és ceruzák – a nagyobb és értékesebb tárgyakig, mint a tolltartó, pénztárca vagy jegyzetfüzetek közül válogathatsz. Garantált a siker és az öröm 🙂

A sort még nagyon sokáig folytathatnám, de azt gondolom ezekből az ötletekből tudsz inspirálódni, amikor karácsonyi, mikulás vagy szülinapi ajándékon töröd a fejed.

És ne feledd, nem az ajándék értéke az elsődleges szempont, hanem a személyesség. 🙂

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!