Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Miért fontos, hogy összhangban legyen az iskolatáska, a füzet és a tolltartó?

Miért fontos, hogy összhangban legyen az iskolatáska, a füzet és a tolltartó?

Miért fontos, hogy összhangban legyen az iskolatáska, a füzet és a tolltartó?

Most, hogy javában tombol a nyár, talán kevesen gondolnak a tanszervásárlásra. Ez persze akár érthető is lehet, hiszen fontos, hogy a tanulók valóban ki tudjanak kapcsolódni a megfeszített tanulás után. Ki törődik most azzal, hogy egymással összhangban lévő iskolatáskát, füzetet és tolltartót válasszon?

Nos, leginkább az a tanuló vagy szülő, aki pontosan tudja, hogy milyen sokat nyom a latban az, hogy harmonikus tanszerekkel vegyük körbe magunkat. Ha azt gondolnád, hogy ez csupán úri huncutság, és igazából mindegy, miből tanulsz, akkor feltétlenül olvasd el a mai blogbejegyzésünket!

A bőség zavara…

Talán nem véletlenül nyert teret a mindenféle szép és esztétikus papír-írószer, amely természetesen funkcióját is ugyanúgy ellátja. Míg tíz-tizenöt évvel ezelőtt is kénytelenek voltunk beérni a sokszor rút egyenfüzetekkel, addig ma már hihetetlenül széles a választék. Gyártók egész serege gondoskodik arról, hogy mindenképpen megtaláld azt a stílus- és színvilágot, ami maximális megelégedéssel tölt el!

Iskolatáska iskolakezdésre, 26 és 27 literes, alice
iskolakezdéshez füzetek, tolltartók, Night Garden kollekció
Törekedj a harmóniára!

Mert azt talán te magad is megtapasztaltad már, hogy sokkal jobb harmonikus környezetben tanulni. Sokkal nagyobb kedvvel nyitod ki a füzetedet, és kezdesz el tanulni, ha az amúgy jó érzéseket kelt benned. Ez utóbbi érzetek pedig csakis akkor keríthetnek hatalmukba, ha tetszik neked, amit látsz.

Miért fontos az egység és a jó hangulat?

Így aztán, ha tolltartóink között keresgélsz, mindenképpen gondold át, hogy melyik szín a kedvenced, melyik az, amelyiket szívesen nézegetnéd nap mint nap. Ha ugyanis olyan darab mellett döntesz, ami tetszik, máris könnyebben rá fogod venni magad a tanulásra. Ellenben ha ellenérzéseket vált ki belőled a tolltartód vagy bármely egyéb iskolaszered, akkor már a tanulás alaphangulata sem lesz túl fényes.

Hogyan vásárolj úgy, hogy összhangban legyen az iskolatáska, a füzet és a tolltartó?

Persze a külcsín nagyon fontos, de a funkcióról se feledkezz meg! Ehhez adunk segítséget a tolltartó kiválasztásáról szóló korábbi blogbejegyzésünkkel is, ahol részletesebben taglaljuk, mire érdemes odafigyelni.

Ha már tudod, hogy milyen funkciókat kell ellátnia a tolltartódnak, akkor ne feledkezz meg az iskolatáskáról sem! Szerencsére a füzetek terén általában a tantárgyakat oktató tanárok adnak támpontot, hogy milyen füzetet is várnak.

Így ha minden információ a birtokodban van (tolltartó fajtája, táska mérete, füzetek mennyisége), akkor jön a legizgalmasabb rész!

Add meg a módját!

A kínálatunkban találsz 7, 12, 24 és 27 literes hátizsákot is, sőt, a színvilág és a minta alapján is fogsz tudni dönteni. Ha megvan a táska, térj át bátran tolltartóinkra, ahol több tucat szín között válogathatsz majd. Mindenképpen nézd meg, hogy mennyire megy egymáshoz ennek a két alapfelszerelésnek a színe. Ez legyen az elsődleges döntésed. Ha tetszik, amit látsz, jöhetnek a füzetek.

iskolatáska iskolakezdésre iskolatáskák, 26 és 27 literes Miquelrius treni iskolatáskák
Pusheen Cat tolltartók iskolakezdésre
Az ördög a részletekben rejlik!

Mennyivel jobb érzés egy esztétikus, színes füzetet felcsapni, mint egy unalmas és rideg változatot? Ugye nem is kérdés?

Akár általános iskoláról, akár gimnáziumról, akár felsőoktatásról van szó, mindig találni kell egy kis plusz motivációt a kemény tanuláshoz. Ez lehet többek között az egymással összhangban lévő tolltartók, iskolatáskák és füzetek által nyújtott erő.

Füzeteinkhez találsz majd színben passzoló post-iteket, tollakat, ceruzákat, radírokat és szövegkiemelőket is, így garantáltan produktívabban fogsz tudni tanulni!

Szánj rá időt!

Mindenképpen fontos, hogy rászánd a megfelelő mennyiségű időt arra, hogy kiválaszd a tanszereidet. Ám ha úgy érzed, elakadtál, vagy nem találsz valamit, akkor keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!

További bejegyzések

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!