Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Nyakunkon a vakáció! Mutatjuk, hogyan tedd feledhetetlenné egy emlékkönyvvel!

Nyakunkon a vakáció! Mutatjuk, hogyan tedd feledhetetlenné egy emlékkönyvvel!

Nyakunkon a vakáció!

Mutatjuk, hogyan tedd feledhetetlenné egy emlékkönyvvel!

Hogyan őrizd meg a vakáció élményeit?

Talán sokan emlékeznek még a klasszikus emlékkönyvekre, amikor barátok, osztálytársak, rokonok írtak pár kedves sort, esetleg egy-egy apró rajzot is rittyentve mellé.

Manapság újra egyre nagyobb teret nyernek a kézzel készített dolgok. Sokan a saját határidőnaplójukat is maguk készítik, sőt, akadnak olyanok is, akik olvasónaplót írnak. 

A kézírás és az aktív kikapcsolódás talán soha nem volt ilyen fontos, mint ma, amikor ezer kütyüből millió inger ér minket nap mint nap.

 

Így talán az sem meglepő, ha azt mondjuk, hogy az előtted álló nyár fantasztikus kalandjait és meghitt vagy békés pillanatait ne csak az okostelefonodba zárd be! Mai blogbejegyzésünkben megmutatjuk neked, mivel érdemes készülnöd, mivel kell betárazni ahhoz, hogy ne csak az élmények megélése okozzon örömet, hanem a rájuk való visszaemlékezés is boldogsággal töltsön el.

Ehhez nem lesz szükséged másra, mint egy esztétikus füzetre, amit néhány kiegészítővel és természetesen az élményeiddel együtt csodás emlékkönyvvé alakíthatsz!

Mi is kell ahhoz, hogy saját emlékkönyved legyen?

Függetlenül attól, hogy hány éves is vagy, az emlékkönyv ötlete neked is szól. Gondolj bele, milyen jó lesz elővenni az emlékeket felvonultató füzeteket akár öt, akár húsz évvel később.

Ha visszagondolsz, és őszintén felelsz magadnak, akkor te is beláthatod, hogy már a tavalyi nyárból is sok minden kikopott, hamar elfelejtünk még számunkra oly fontos dolgokat is. Éppen ezért lehet kiváló ötlet, ha egy-egy feledhetetlennek tűnő, szívednek oly kedves élményt egy arra szánt füzetben megörökítesz.

Kíváncsi vagy, hogyan érdemes nekiállni? Olvass tovább, és megtudod!

Mit írj bele?

Minden bizonnyal ott dübörög a kérdés a fejedben, teljes joggal, persze. Éppen ezért összeszedtünk pár hasznos kelléket és ötletet, amivel kreatívvá, színessé és minél elevenebbé teheted a nyaradat dokumentáló füzetet!

  • Előszös is tégy el mindent: belépőt, brossúrát, menetjegyet, blokkot, sőt, ha igazán ki szeretnél tenni magadért, akár egy-egy virágot is leszáríthatsz.

  • Készíts be egy halom színes tollat, tűfilcet, és persze a zselés tollaink közül is legyen a tarsolyodban egy-két kedvenc szín!

  • Nyiss minden emléknek új oldalt, ahova be tudod írni a dátumot, azt, hogy kivel, hova és hogyan utaztál. Ide tudsz majd beragasztani és beírni mindent, amit onnan magaddal hoztál!

Azonban itt még közel sincs vége, hiszen a Kreatív kategóriánkban található dekortapaszokkal, matricákkal és nyomdákkal még tovább színesítheted az oldalakat. Így egy jól sikerült biciklitúra, ahol baráti társasággal körbetekertétek a Balatont, kedvenc biciklis dekortapaszodért kiált!

Itt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ez a kreatív tevékenység nem csupán abban segít, hogy még egyszer átéld a szívednek kedves pillanatokat, hanem abban is, hogy elmélyülten fel is tudd dolgozni az ott szerzett élményeket.

Bátran válassz a dekorrollerek és az oly népszerű washi tapek közül, amelyek keretet adnak majd az emlékoldalaknak. Az egyhangúságot kitűnően meg tudod törni a témához illő matricáinkkal vagy nyomdáinkkal. Az igazán vállalkozó kedvűek pedig akár festhetnek is a festék- és ecsetkínálatunkban kapható eszközökkel.

Fontos, hogy el tudj mélyedni!

Mostanság, amikor a tartós figyelem kihalófélben van, amikor külön tanulnunk kell a mindfulness-t, vagyis a tudatos jelenlétet, akkor mindenképpen érdemes egy-egy ilyen jellegű kreatív és offline(!) tevékenységet találni. Ezzel ugyanis nem csupán a lelkünknek, hanem az agyunknak is jót teszünk, hogy aztán újult erővel tudja belevetni magát a mindennapok által támasztott kihívásokba.

Természetesen az emlékkönyved megalkotásának csak a fantáziád szabhat határt, így bátran nézz körbe a webáruházunkban, és inspirálódj kedvedre!

Ha pedig segítségre van szükséged a vakáció megszervezésében, látogass el az Egyéni Utazó oldalára.

További bejegyzések

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!