Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Penjoy - Ragasztó roller

Ragasztó roller, ismered ezt a szuper eszközt?

Ragasztó roller, ismered ezt a szuper eszközt?

A ragasztó roller egy nagyon praktikus eszköz, amelyet ha egyszer kipróbáltál többé nem szeretnéd nélkülözni a kreatív készletedből. Ha szeretsz  naplózni, scrapbookozni vagy kreatívkodni, valószínűleg már találkoztál vele. 

Nézzük, mik az előnyei és hogyan használható a rolleres kivitelű ragasztó.

A használata nagyon egyszerű, ugyanúgy működik, mint a hibajavító roller, csak végig kell húznod a ragasztandó felületen. A henger egy ragasztó csíkot hagy maga után, amely lehet egybefüggő vagy sok apró pöttyből álló. Használat után a védőkupakot ajánlott visszatenni a ragasztó fejre.  

Miért szeretjük a ragasztó rollert?

Deli Macaron ragasztó roller, 3 színben, naplózáshoz, scrapbookinghoz, kreatív munkákhoz

A legnagyobb előnye, hogy nem folyik, nem maszatolódik, mint a folyékony ragasztó, tisztán és pontosan tudsz vele dolgozni. 

Jó tapadása van papír, üveg és egyes műanyag felületeken. A ragasztó tapadása nem annyira erős mint például egy folyékony ragasztóé, de egy üveg felületre papírt könnyedén rögzíthetsz vele. A ragasztó roller sokoldalúan használható, de a legideálisabb papírt papírral rögzíteni.

Kis helyen elfér, egy kisebb tolltartóban is magaddal viheted. Ízlésed szerint választhatsz cicás vagy kutyás, egyszínű vagy mintás tokok közül.

Ha hetekig, hónapokig a fiókodban áll, akkor sem szárad be.

A ragasztó roller igazán sokoldalúan használható, íme néhány példa:

Kétségkívül a legnagyobb hasznát a naplózás és scrapbookozás során fogod venni. Könnyen beragaszthatsz matricákat, mintás papírokat, fényképeket, fa- és műanyag kiegészítőket a dekorálni kívánt oldalakra. A ragasztót nem tudod ”túladagolni”, a lapok nem ragadnak egymáshoz, amikor becsukod a füzetet.

Mappákat és iratpapucsokat egy mozdulattal felcímkézhetsz, akár függőleges helyzetben is.

Tasakokat zárhatsz le a ragasztó rollerrel és ajándékcsomagolásnál is tisztán dolgozhatsz vele anélkül, hogy eláztatnád vagy összemaszatolnád a csomagolópapírt.

Iratokat, papírlapokat ugyanúgy egymáshoz rögzíthetsz, mint egy tűző kapoccsal, szinte láthatatlanul, de akár boríték leragasztáshoz is használhatod.

A fentieken túl számtalan előnye és felhasználási módja van, amelyeket mindenki használat közben fedez fel.

Összegezve, a ragasztó rollerrel tisztán, egyszerűen és gyorsan dolgozhatsz, viszont kevésbé erős a tapadása, mint egy hagyományos folyékony ragasztóé. 

További kreatív ötletekért látogass el TikTok oldalunkra!

További bejegyzések

Viaszpecsét matricák - blog

Így használd a viaszpecsét matricákat

Így használd a viaszpecsét matricákat Ebben a blog bejegyzésben ötleteket adunk a viaszpecsét matricák használatára. Egyszerűen és gyorsan beillesztheted kreatív projektjeidbe a színes matricákat, amelyek nem igényelnek különösebb kézügyességet mégis

Tovább olvasom »

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!