Barion Pixel
hello@penjoy.hu  |  +36 30 223-5652
Sale!

Miquelrius Tolltartó, Sun Vibes, 3 rekeszes

Original price was: 6 590 Ft.Current price is: 5 990 Ft.

Miquelrius Tolltartó, Sun Vibes, 3 rekeszes:

  • 3 ellenálló bélelt zseb
  • rendszerezetten tárolhatod az írószereidet
  • újrahasznosított műanyag palackokból készült (RPET)
  • méret: 21 x 10 x 6 cm

Availability: Készleten

a termék megosztása (köszönjük!)

Miquelrius Tolltartó, Sun Vibes, 3 rekeszes. A nagy kapacitású tolltartó rekeszeiben rendszerezetten tárolhatod az írószereidet. A 3 zsebes bélelt tolltartó ellenálló és elnyeli az összes fontos írószert és kiegészítőt, amelyre a suliban szükséged lehet. Ráadásul újrahasznosított műanyag palackokból készült, ezzel védve az óceánokat #planetfirst ! Mérete: 21 x 10 x 6 cm.

A Miquelrius iskolatáskák és tolltartók újrahasznosított poliészterből (RPET) készült termékek. “A Miquelriusnál tisztában vagyunk bolygónk fontosságával, ezért elkötelezettek vagyunk gondozása és megőrzése mellett. Textiltermékeink újrahasznosított poliészterből készülnek (RPET). Csatlakozunk az óceánok túlzott mértékű műanyag szennyezés elleni küzdelemhez, újrahasznosítjuk az egyszer használatos termékeket, amelyek lebomlása több száz évig tart. Fontos, hogy a gyerekek már kiskoruktól fenntartható szokásokat sajátítsanak el a bolygónk megőrzése érdekében.”

A Miquelrius Sun Vibes kollekció több terméke elérhető webáruházunkban, amelyeket itt tekinthetsz meg: Sun vibes kollekció

 

Kiemelt termékeink

Szeretnél értesülni újdonságainkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!

A következő vásárlásodhoz egy 1000 ft értékű  kupont adunk ajándékba!